اخبار روز

۷ سال پس از آزادسازی؛ بازار تاریخی شهر حلب سوریه اکنون در چه وضعیتی است؟/گزارش اختصاصی – بلادنیوز

  • ۷ سال پس از آزادسازی؛ بازار تاریخی شهر حلب سوریه اکنون در چه وضعیتی است؟/گزارش اختصاصی – بلادنیوز

    – اخبار بین الملل –

    به گزارش سایت عربی خبرگزاری بلادنیوز، هفت سال پس از آزادسازی شهر حلب سوریه در دسامبر 2016 از دست گروه های تروریستی، روند بازسازی و احیای بازار قدیمی این شهر که از آن با عنوان طولانی‌ترین بازار جهان یاد می شود، با سرعت بیشتری در دست انجام است.

     

    .

     

    60 درصد بازارهای قدیمی شهر حلب که به شریان اقتصادی سوریه است، در جریان جنگ سوریه و زلزله سال گذشته این کشور دچار آسیب شدند. در نتیجه تحولات سیاسی یک دهه گذشته در سوریه و زلزله ویرانگر سال قبل، 5 بازار به طور کامل و 10 بازار نیز به صورت جزئی تخریب شدند.

    «احمد کبه وار»؛ مهندس ناظر بازارهای قدیمی با تشریح جزئیات روند بازسازی بازار قدیمی شهر حلب به خبرنگار بلادنیوز گفت: از سال 2018 موضوع احیای بازارهای اصلی سوریه مورد توجه قرار گرفت و این روند با بازسازی بازار السقطیه آغاز شد. در حال حاضر نیز روند بازسازی بازار آهنگران و طناب فروشان در دست انجام است.

    حلب , کشور سوریه , زلزله سوریه ,

    یک فروشنده پوشاک بازار حلب در گفتگویی کوتاه با خبرنگار بلادنیوز در حلب گفت: از زمان پایان جنگ و آغاز روند بازسازی، اوضاع بازار هم رو به بهبود است. با این حال انتظار داریم که با بازسازی مسجد جامع حلب، شاهد تقویت بازار و حضور جهانگردان از دیگر کشورهای عربی و سرتاسر جهان باشیم.

    حلب , کشور سوریه , زلزله سوریه ,

    «سمیر کوسان»؛ عضو اتاق بازرگانی حلب با اشاره به اهتمام جدی دولت سوریه به منظور احیای ابنیه تاریخ و میراث فرهنگی این کشور پس از یک دهه جنگ و پیامدهای ناشی از زلزله سال گذشته گفت:  با دستور دولت سوریه کلیه کسبه بازار حلب از پرداخت مالیات های سالهای جنگ معاف شده اند. علاوه بر این صاحبان مشاغلی که کار خود را آغاز کنند تا 5 سال آتی از پرداخت هرگونه مالیات معاف خواهند بود.

    حلب , کشور سوریه , زلزله سوریه ,

    همکاری مشترک بخش دولتی و خصوصی سوریه به منظور بازسازی قلعه تاریخی حلب/گزارش اختصاصی
    حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب شهر حلب

    روند بازسازی بازارهای قدیمی شهر حلی در شرایطی است که هزاران نفر از کارشناسان پس از سپری کردن کارگاه های تخصصی کار خود را برای مرمت و احیای ابنیه تاریخی و کهن این شهر آغاز کرده اند. در این روند تلاش شده تا شکل و شمایل تاریخی این بازار همچنان حفظ شود.

    انتهای پیام/

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا