اخبار روز

سوسیس و کالباس باکیفیت در کشور تولید می‌شود؟ – بلادنیوز

  • سوسیس و کالباس باکیفیت در کشور تولید می‌شود؟ – بلادنیوز

    – اخبار اجتماعی –

    به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری بلادنیوز، نیّره ذکی‌پور؛ کارشناس نظارت بر فرآورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو از نظارت‌های مستمر و سختگیرانه این سازمان بر فرآورده‌های گوشتی خبر داد و اظهار کرد: نظارت بر استفاده از مواد اولیه ایمن و باکیفیت در تولید سوسیس و کالباس و سایر فرآورده‌های گوشتی مناسب با جدیت در سازمان غذا و دارو پیگیری می‌شود.

    وی درباره نحوه نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس ابراز کرد: با توجه به نظارت‌های مستمر سازمان و استفاده از مواد اولیه ایمن و باکیفیت، سوسیس و کالباس و سایر فرآورده‌های گوشتی مناسب و باکیفیت خوب در کشور تولید می‌شود و ازآن‌جایی که تنوع و کیفیت فرآورده‌های گوشتی تولیدی در داخل کشور بالاست، نیاز به واردات نداریم.

    وی درباره حساسیت‌های نظارتی سازمان غذا و دارو در حوزه محصولات و فرآورده‌های گوشتی گفت: اصولاً نظارتی که این سازمان اعمال می‌کند روی همه فرآورده‌های غذایی از جمله سوسیس و کالباس بر اساس ضوابط و مقررات بهداشتی جاری است و توسط معاونت‌های غذا و دارو صورت می‌گیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با مقررات، با متخلف برخورد می‌کنیم و اقدامات قانونی لازم انجام می‌شود.

    مصرف این کنسروها می‌تواند “مرگبار” باشد!

    کارشناس نظارت بر فرآورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو افزود: هر فرآورده‌ای می‌بایست تحت نظارت بهداشتی دستگاه‌های نظارتی مثل وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تولید شود ولی محصولاتی که به‌طور غیرقانونی و خارج از نظارت مذکور، تولید و عرضه می‌شوند تهدیدکننده سلامت مردم خواهد بود و از نظر این سازمان غیرمجاز شناخته می‌شود.

    ذکی‌پور درپایان توصیه کرد که مصرف‌کنندگان در زمان انتخاب فرآورده‌های مذکور، به پروانه ساخت معتبر سازمان غذا و دارو توجه کنند.

    انتهای پیام/+

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا