`پیام آیت الله جوادی آملی به مناسبت نکوداشت حجت الاسلام حجتی + فیلم – بلادنیوز
`پیام آیت الله جوادی آملی به مناسبت نکوداشت حجت الاسلام حجتی + فیلم – بلادنیوز
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بلادنیوز، آیت الله جوادی آملی طی پیامی تصویری به آیین نکوداشت حجت الاسلام حجتی از خدمات این اندیشمند بزرگ جهان اسلام تقدیر کرد.
متن این پیام را در ادامه می خوانید:
بسم الله الرحمان الرحیم
آنچه در این محفل مطرح است، نکوداشت حضرت آیت الله محمدباقر حجتی مازندانی است. این شخصیت بزرگ از آشنایان و دوستان چندین ساله ماست. آنچه که ما از سال 1330 به بعد با این بزرگوار مأنوس بودیم، ایشان را مشغول درس و بحث و تحقیق و تألیف و قلم و بنان و بیان دیدیم. امیدواریم این خدماتی که در این بیش از نیم قرن انجام داده و انجام گرفته است، مقبول پروردگار باشد و تمام عزیزانی که در این راه سعی بلیغ داشتند که علوم انسانی را به جامعه معرفی کنند ــ که جزو بهترین علوم است و حقیقت انسان را به انسان می شناسد و به او می گوید از کجا آمده و به کجا می رود ــ به احسن وجه بپذیرد.
.
در سوره مبارکه جاثیه حرفهای یک عده از دنیاگرایان را نقل می کند که اینها با این مثلث مذموم دنیا را می شناسند؛ می گویند جز دنیا خبری نیست. جهان، ماده است و و لا غیر. این مسئله یک وهم و خیال است. دوم اینکه غیر از مرگ و زندگی در عالم خبری نیست. سوم اینکه گرداننده دنیا، گرداننده مرگ و زندگی طبیعت است و غیر از طبیعت خبری نیست «وَ قالُوا ما هِیَ إِلاَّ حَیاتُنَا الدُّنْیا نَمُوتُ وَ نَحْیا وَ ما یُهْلِکُنا إِلاَّ الدَّهْرُ؛ آنها گفتند: «چیزى جز همین زندگى دنیاى ما در کار نیست، گروهى از ما مىمیرند و گروهى جاى آنها را مىگیرند و جز طبیعت روزگار (طبیعت) ما را هلاک نمىکند». ذات اقدس اله که این نظم دقیق ریاضیِ جهان را بر عهده دارد و مدیر و مدبر است، به همه ما می گوید چرا درباره آسمان و زمین نظریه پردازی می کنید و نگاه می کنید و نمی بینید. نگاهی که به رؤیت نرسد، سودمند نیست. آنکه نگاه می کند و نمی بیند، او کور است. فرمود اینطور نیست که دنیا باشد و آخرت نباشد. دنیای بیآخرت بازیچه است؛ زیرا (اگر) هرکس هرچه کرد، بی اساس باشد و نه حساب و کتابی داشته باشد، میشود لغو. فرمود من که خدایم و دنیا را خلق کردم، بازیگر نیستم و اینجا هم بازیچه نیست. دنیای بی هدف و کار بی مسئولیت، بازیچه است.
استاد سیدمحمدباقر حجتی سالیان متمادی با این علوم مأنوس بود، تألیف و تدریس کرد و شاگردپروری کرد. بینا بود و بینا تربیت کرد.
انتهای پیام/