اخبار روز
افرادی که بیماری مرض قند و دیابت دارند می توانند هندوانه بخورند؟ + خطرات و مضرات – بلادنیوز
افرادی که بیماری مرض قند و دیابت دارند می توانند هندوانه بخورند؟ + خطرات و مضرات – بلادنیوز
به گزارش بلادنیوزبه نقل از اطلاعات آنلاین، با توجه به نزدیک شدن فصل گرما و افزایش استفاده از هندوانه بد نیست نکاتی درباره این میوه خوشمزه بدانید.
شاخص گلیسمی هندوانه ۱۰۳ و بار گلیسمی ۱۱۳۳ است. بلافاصله پس از مصرف، سطح قند افزایش مییابد و همچنین فیبر بسیار کمی دارد؛ بنابراین باید از لیست ترجیحات غذایی دیابتی حذف شود. در واقع از آنجایی که هندوانه دارای شاخص گلیسمی بالا، اما بار گلیسمی پایینی است، مصرف آن باید در مقادیر کم و همراه با غذاهای حاوی چربیهای سالم مانند دانههای روغنی و پروتئین باشد.
هندوانه کم کالری، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان به عنوان ویتامین A و C است، برای سلامت چشم ضروری است و میتواند سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کند.
بار گلیسمی هندوانه پایین است، یعنی حتی اگر قند خون شما را به سرعت نسبت به سایر غذاها افزایش دهد، قند خون شما را خیلی بالا نمیبرد. به همین دلیل، مصرف هندوانه در مقادیر متوسط و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است.
حتما بخوانید : جزئیات عملیات کرم ابوسالم بهروایت رسانه عبری – بلادنیوز