اخبار روز

وزارت بهداشت: جگر خام و نیمه‌پخته نخورید – بلادنیوز

  • وزارت بهداشت: جگر خام و نیمه‌پخته نخورید – بلادنیوز

    – اخبار اجتماعی –

    به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری بلادنیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می شود؟، اعلام کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می‌آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

    هشدار دامپزشکی درباره تب کنگو: جگر خام و نیم‌پز نخورید/شورای ساماندهی کشتارگاه‌ها فعال شد

    براساس اعلام وزارت بهداشت، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا