اخبار روز

ماهواره‌بر «سریر» قادر به حمل محموله‌های یک تُنی است – بلادنیوز

  • ماهواره‌بر «سریر» قادر به حمل محموله‌های یک تُنی است – بلادنیوز

    – اخبار سیاسی –

    به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری بلادنیوز، حسینی مونس سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ماهواره‌بر سیمرغ در حقیقت ارتقا یافته ماهواره‌بر سفیر است که از چهار موتور خوشه بندی شده سفیر استفاده می‌کند. این ماهواره‌بر بستری برای توسعه ماهواره‌برهای بزرگتر ما مانند سریر است که تا وزن بیش از یک تن را می‌تواند حمل کند.

    تشکیل آزمایشگاه فضایی ایران با قرار گرفتن ماهواره‌های “مهدا” و “ثریا” در فضا
    سخنگوی فضایی وزارت دفاع: پرتاب‌های متعدد ماهواره‌بر «سیمرغ» در آینده/ مراحل ساخت «سریر» آغاز شده است

     

    وی افزود:‌ با پرتاب امروز، اولین بار در کشور تزریق چندگانه به ثبت رسید و هم ماهواره‌بر توانست به اوج 1110 کیلومتری برسد و ما توانستیم به ارتفاع بیش از 1000 کیلومتر برسیم.

    سخنگوی فضایی وزارت دفاع ادامه داد: ماهواره‌بر سیمرغ نسل جدید ماهواره‌برهای سوخت مایع است که پس از گذراندن تست‌های زیرمداری توانست امروز با موفقیت محموله خود را در مدار قرار دهد. فناوری پرتاب فضایی از جمله فناوری‌‌های پیشرو در دنیا است که تنها 10 کشور بدان دست پیدا کرده‌اند و متخصصان ماهم با دانش بومی به این فناوری رسیده‌اند.

    حسینی مونس تصریح کرد: ماهواره بر سیمرغ با قابلیت‌های خوبی که دارد می‌توانیم بگوییم برای پرتاب عمده نیازمندی‌های داخلی و ماهواره‌هایی که در کشور در دست توسعه قرار داد،‌ مشکلی نخواهیم داشت و با اتکا به توانمندی‌های دخلی پرتاب آنها را انجام دهیم.

    به گزارش بلادنیوز؛ امروز یکشنبه هشتم بهمن ماه، ماهواره‌بر سیمرغ که توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شده است، ماهواره مهدا و دو نانوماهواره کیهان 2 و هاتف 1 را از پایگاه امام خمینی (ره) وزارت دفاع با موفقیت در مدار بیضوی با ارتفاع کمینه 450 کیلومتر و ارتفاع بیشینه 1100 کیلومتری زمین تزریق کرد.

    ماهواره‌ بر سیمرغ یک، ماهواره‌ بر سوخت مایع دو مرحله‌ای است که در هفتمین پرتاب تحقیقاتی خود توانست با تزریق چندگانه ماهواره‌ها، دریچه‌ای جدید به روی پرتاب‌های فضایی کشور باز کند. این پرتاب با همکاری وزارت دفاع و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با موفقیت انجام شد.

    **عکس خبر تزیینی و مربوط به ماهواره‌بر سیمرغ است**

    انتهای پیام/

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا