چرا صدای انتقادها به «جوکر۲» و «در انتهای شب» بلند شده است؟ – بلادنیوز
چرا صدای انتقادها به «جوکر۲» و «در انتهای شب» بلند شده است؟ – بلادنیوز
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بلادنیوز، سکانسی از سریال «در انتهای شب» با بازی پارسا پیروزفر و سحر گلدوست در فضای مجازی وایرال شده است. در این سکانس از فیلم، بازیگر زن (ثریا) از بهنام میخواهد صیغه را خودشان بخوانند. فارغ از جواب قابل تأمل و عجیب بهنام، نشان دادن برخی از صحنهها بهجز جلب مشتری، چه سودی دارد،
وقتی سراسرِ برنامه «جوکر» را رقصهای بیموقع، شوخیهای جنسی و خندههای زورکی و بههرقیمتی میگیرد و «در انتهای شب» هم سعی میکند با حرکت روی خطوط قرمز مشتری برای خود دست و پا کند؟
هرچند برخی این اعتقاد را دارند جوکر در فصل دوم خندهدارتر شده اما شوخیها باید مفرح باشند نه مبتذل! این زنگ خطر را هر دو اتفاق روشن کردهاند، خانوادهها بیشتر مراقب باشند فرزندانشان چه برنامه و سریالی را در شبکه نمایش خانگی دنبال میکنند.
برخی معتقدند که بههرحال باید ساترا، ردهبندی سنی را برای قسمتهای اخیر پخششده «جوکر» اعمال میکرد و به خانوادهها تذکر میداد که این دو قسمت مناسب تماشای کودکان و نوجوانان نیست.
از سویی دیگر سریال «در انتهای شب» که بسیاری از انتقادها را بهسوی خودش روانه کرده است، بهنظر میرسد بیشتر معلق در بیراهههاست تا بخواهد حرفهای دغدغهمندانه را بازگو کند. بعد از حرکات موزون نامتعارف در قسمت سوم حالا نوبت به یک سکانس جنجالی دیگر درباره صیغه آن رسیده است.
فارغ از هر نکته دیگری که در ادامه به نقد این سریال در شکل و ساختار خواهیم پرداخت؛ اگر نظارت پیشینی در ساترا شکل بگیرد حتماً این اصلاحات قبل از انتشار ایجاد میشود که نه برای مخاطب و نه برای پلتفرم پخشکننده حاشیه نشود.
البته مخاطب امروز حتماً بهدنبال کیفیت و سلامت برنامهها و سریالهاست؛ بنابراین استفاده ابزاری از چهرهها و حاشیهها برای بهتر دیدهشدن آثار نمایشی در شبکه نمایش خانگی را باید منتفی دانست، چون مخاطبِ امروز هم سختگیر است و هم دستِ بازی برای انتخاب آثار دارد.
بنابراین توصیهای که میتوان به سریالسازان، برنامهسازان و صاحبان پلتفرمها کرد به فکر محتوای سالم باشند و با حاشیهسازی تنها به فکر کسب درآمد خودشان نباشند.
انتهای پیام/+