اخبار روز

دلیل زیبایی فوق‌العاده امام حسین (ع) در گودال قتلگاه چه بود؟ + فیلم – بلادنیوز

  • دلیل زیبایی فوق‌العاده امام حسین (ع) در گودال قتلگاه چه بود؟ + فیلم – بلادنیوز

    – اخبار فرهنگی –

    به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بلادنیوز، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد شیخ الاسلامی، کارشناس سبک زندگی اسلامی و مترجم و محقق قرآن کریم با اشاره به بازتاب اعمال در عالم، اظهار داشت: ما در زندگی روزمره، یک شخصیت به تنهایی نیستیم و طبیعتاً در جامعه زیست می‌کنیم. بر این اساس رفتارهای ما در فضای اجتماعی هم کاملاً تأثیرگذار است.

    .

    پژوهشگر سبک زندگی با تأکید بر خروجی‌های متنوع یک کنش در عالم، خاطرنشان کرد: ممکن است کنشی که امروز انجام می‌دهیم، آثاری داشته باشد که تا مدت‌ها در جغرافیای متفاوت و در زمان‌های مختلف خود را نشان بدهد. امکان دارد امروز سخن یا عملی داشته باشیم که از آن احساس رضایت درونی کنیم، اما آثار آن عمل تا مدت‌ها ممکن است باقی بماند.

    ضرورت دلسوزی نسبت به جامعه در تصمیم‌گیری‌ها

    کارشناس سبک زندگی بر ضرورت توجه به آثار تصمیم‌ها تأکید کرد و از آن به عنوان یکی از ملاک‌های مهم انتخاب نام برد.

    شیخ الاسلامی ادامه داد:‌ هنگام تصمیم‌گیری باید با حالت دلسوزی نسبت به جامعه و فضای اجتماعی فکر کنیم و این نکته را در نظر بگیریم که آثار اجتماعی تصمیم ما، در فضای اجتماعی امروز و آینده چه خواهد بود؟ چراکه این نکته یکی از ملاک‌های مهم انتخاب است.

    او بر ضرورت توجه به آینده و تربیت فرزندان در انتخاب‌های والدین تأکید کرد و گفت: بسیاری از ما به دلیل مسائل اقتصادی عادت به زیاد کار کردن پیدا کرده‌ایم. این در حالی است که باید به فرزندان خود توجه داشته باشیم و هنگام انتخاب هر شغل جدیدی این سؤال را از خود بپرسیم که تکلیف فرزندانمان چه می‌شود.

    رئیس میز سبک زندگی تصریح کرد: افرادی هستند که صبح تا دیروقت مشغول کار هستند، کار ارزشی و جهادی هم می‌کنند، هرچند کار خوبی است اما فکر کنیم به اینکه فرزندان ما را چه کسی بزرگ می‌کند؟ و آنها چقدر به گردن ما حق دارند؟ وقتی یک شغل جدید به ما پیشنهاد شد که یکی دو ساعت دیگر از وقت ما را می‌گیرد، به این فکر کنیم که آثار این انتخاب ما در فضای اجتماعی چیست؟

    آیا مذاکره امام حسین (ع) با دشمن به معنی اعتماد بود؟ + فیلم

     

    امام حسین (ع)؛ الگوی بهترین انتخاب‌ها

    شیخ الاسلامی از امام حسین علیه السلام به عنوان الگوی بهترین انتخاب‌ها در سبک زندگی یاد کرد و گفت: حضرت سیدالشهدا علیه السلام می‌توانست تصمیم‌هایی را بگیرد که نه کشته شود، نه به او توهین شود، نه این بلاهایی که به سرش آمد اتفاق بیفتد و نه فرزندانش این گونه به شهادت برسند.

    او تصریح کرد:‌ برای یک خانواده شریف این اتفاق که این‌گونه به اسارت بروند و به آنها توهین شود، از هر چیزی سخت‌تر است. امام حسین علیه السلام به این مطلب واقف بود اما تصمیمی گرفت که در آن دلسوزی و نگاه به آثار تصمیم‌ وجود داشت.

    رئیس میز سبک زندگی با اشاره به اینکه تصمیم امام حسین علیه السلام برای اصلاح دنیا و رضای خدا بود، خاطرنشان کرد:‌ آن حضرت تصمیمی گرفت که دنیا و تاریخ را اصلاح کرد و باعث شد نام پیغمبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و دین اسلام باقی بماند والا آنچه که بر سیدالشهدا گذشته، برای هیچ کدام از ما قابل تحمل نیست.

    محقق قرآن کریم از زیبایی شگفت‌انگیز امام حسین علیه السلام در گودال قتلگاه یاد کرد و گفت: راوی می‌گوید از کنار امام حسین علیه السلام در حالی رد می‌شدم که در گودال قتلگاه بود، لبش از تشنگی مثل قطعه چوب خشک شده بود و از لب و دهانشخون بیرون می‌آمد. این مطلب را کسی نقل می‌کند که دشمن امام حسین علیه السلام بود، او می‌گوید لحظات آخر بود، اما در زندگی‌ام کسی را ندیدم که اینقدر به او مصیبت وارد شده باشد و لحظات آخر زندگی‌اش این اندازه زیبا باشد.

    سر مطهر امام حسین (ع) کجا دفن شده است؟

     

    مفهوم ‌عبارت «ما رأیت الا جمیلا» در کربلا

    او ادامه داد: راوی نوشته امام حسین علیه السلام به قدری زیبا بود که چهره‌اش مثل خورشید می‌درخشید. چرا؟ چون امام حسین علیه السلام می‌دانست تصمیمی گرفته و کاری کرده که جامعه‌اش اصلاح بشود و در آن رضای خداست.

    شیخ الاسلامی از سخن مشهور حضرت زینب سلام الله علیها یاد کرد و اظهار داشت: ‌عبارت «ما رأیت الا جمیلا» که حضرت زینب کبری سلام‌الله علیها عنوان کرد بر اساس همین مطلب است که تصمیم آنها بهترین تصمیم و برای رضای خدا بود. چون واقعاً حضرت زیبایی دید. می‌دید که تصمیمش چه اثری در اصلاح بشریت و تاریخ گذاشته است.

    پژوهشگر سبک زندگی خاطرنشان کرد: وقتی می‌خواهیم تصمیمی بگیریم، تنها به خودمان نگاه نکنیم. این نکته را بدانیم که سبک زندگی امام حسین علیه السلام نگاه به همیشه و رویکرد همه‌جانبه برای یک تصمیم است.

    انتهای پیام/

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا